Två dockor i vuxen storlek och två dansare konfronteras i ett poetiskt verk om det obeständiga i kropp och identitet.

Läs mer: Allt ljus på dockorna

Sunset over Malmö Boulevard undersöker den spänningslinje där språket och kroppen blir alltmer genomskinliga gentemot varandra. På scenen gör en kvinna upprepade försök att göra sig hörd. Korta surrealistiska och okuvliga berättelser.

Läs mer: Sunset Over Malmö Boulevard

The Game är en interaktiv föreställning som omvandlar scenutrymmet och publiken till en spelplan med dess deltagare. Speldeltagarna har en timme på sig att finna lycka. En konferencier leder spelet och lotsar publik samt fem deltagare genom dess olika moment. Publiken lockas att aktivt deltaga genom att kunna satsa eller styra skeenden på scenen. Spelets logik och struktur krackelerar.

Läs mer: Play/the Game

Recycle är ett solo om en gestalt som genomgående omformas för att berätta en historia ur olika vinklar. Gestalten glider från karaktär till karaktär genom att återvinna rörelser, ord och berättelser.

Läs mer: Recycle

Night train to Istanbul handlar om en kvinna på flykt. Hon letar i drivveden som var hennes hem och söker sovplats bland tusentals andra. Hon har fastnat mellan gränser. Hon vet inte om hon får stanna. Ingen vill ta ansvar.

 

Läs mer: Night Train to Istanbul

Överlevande från ett flygplanshaveri rör sig i ett ödsligt landskap där sanden ligger som ett stelnat, böljande hav. Vad döljer de? Kanske har de varit här länge. Kanske är det inte långt hem. En poetisk betraktelse över utsattheten och sökandet efter en kärna av mänsklighet i ett extremt landskap där solen gassar.

 

Läs mer: Driftwood

En dans om möjligheter, förvirring och behovet av att ta ett steg.

 

Läs mer: Crossroads

Go to top